Kiállítás szervezés

Az ország egész területén vállaljuk kiállítások és vásárok szervezését. Ezek lehetnek regionálisak, illetve országosak is. A megrendelő kívánságai szerint a meghirdetéstől az utómunkákig vállaljuk a szervezés lebonyolítását.

Egy kiállítás megszervezésénél fontos figyelembe venni a termék- illetve a kommunikációs célokat, valamint a tájékozódási, kutatási célokat is. Egyedi, sajátos és komplex eszközrendszerrel kell megismertetni és népszerűsíteni a termékeket, illetve szolgáltatásokat.

Amennyiben egy cég megjelenik egy kiállításon, ismertsége várhatóan növekedni fog. Ezen felül a kiállítás az egyik legjobb versenytársfigyelő eszköz, továbbá új piacra és új partnerekre tehetünk szert.

Mindez azonban csak akkor jöhet létre, ha a vállalat számára a kiállításon való részvétel akadálymentesen alakul. Ehhez szükség van fontos előzetes lépésekre, de leginkább precíz kiállításszervezésre. Mi ebben nyújtunk Önnek segítséget.

Jelenleg is futó, saját szervezésű kiállítás a Semmelweis Tavaszi/Őszi Fogászati Kiállítás, melyet a Fogászati Gyártók és Kereskedők Szövetségének (FoKEsz) felkérésére, és szakmai felügyeletével, a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kara támogatásával végzünk.